Hamilton: ‘Red Bull heeft de snelste auto’

Hamilton: ‘Red Bull heeft de snelste auto’

Viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton denkt dat Red Bull in Australië wel eens het snelste team kan zijn dankzij een update die het team daar introduceert voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

“Ik denk dat dit een spannend jaar wordt. Vorig jaar was het verschil groot aan het begin van het seizoen tussen ons en Red Bull, maar ze kwamen steeds dichterbij. Dit jaar lijkt het vanaf het begin erg close te zijn,” zo vertelt Lewis Hamilton op een bijeenkomst van sponsor Petronas.

Max Verstappen heeft laten doorschemeren dat de RB14 voor de seizoensopener in Australië nog van nieuwe updates wordt voorzien, mede hierdoor denkt Hamilton dat Red Bull in Melbourne het te kloppen team is.

“Ik denk dat Red Bull op dit moment de snelste auto heeft, en van wat ik heb gehoord moet hun update twee tot vier tienden opleveren. "

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer