Hamilton: ‘Verstappen verder dan ik op zijn leeftijd’

Hamilton: ‘Verstappen verder dan ik op zijn leeftijd’

Lewis Hamilton heeft nogmaals bevestigd dat hij in Max Verstappen een grote bedreiging ziet. “Hij heeft absoluut de potentie om wereldkampioen te worden. Dat hebben we allemaal al gezien."

Hamilton verklaart zijn liefdesverklaring nader.”We zien hoe hij rijdt en hij zit in een geweldig team, waar hij perfect kan groeien. Hij heeft nog enorm veel tijd. Hij heeft zelfs al een paar goede seizoenen gereden en moet nog 21 worden. Ik reed niet eens in de Formule 1 op mijn 21ste, dus hij loopt nu al voor op mij," aldus de viervoudig wereldkampioen tegen Sky Sports. Hamilton veroverde in zijn tweede seizoen in de Formule 1 zijn eerste wereldtitel. De Brit was toen 23 jaar oud.

“Maar ik ga er uiteraard alles aan doen om hem van het winnen af te houden. Dat zal niet iedereen even leuk vinden, maar daarom zijn we hier. We zijn er om tegen elkaar te vechten en hopelijk lukt dat dit jaar al."

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer