Nico Hulkenberg: ’Grid girls ban een stap achteruit voor de F1’

Nico Hulkenberg: ’Grid girls ban een stap achteruit voor de F1’

Nico Hulkenberg heeft zich uitgesproken tegen No Sport Magazine dat de recente wijzigingen binnen de F1 slecht zijn voor de sport.

Over de grid girls ban zegt de Duitser “ Het is een stap achteruit een paar mooie meiden op de grid is alleen maar beter voor de show.”

Met de introductie van de halo is Hulkenberg ook niet blij “Dat ding ziet er niet uit, het is een serieuze klap voor de aantrekkelijkheid van de sport. In alle eerlijkheid, zal de functie van de halo bij een crash minimaal zijn.”

Hij vervolgt “Motorsport gedijt op snelheid en dat het gevaar schuilt in een klein hoekje. Iedereen op de grid is zich hiervan bewust, de coureurs zijn het met elkaar eens dat de nieuwe veiligheidsregels tegen de natuur van de sport is. We willen de auto’s sneller maken maar met minder aerodynamische invloed.”

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer