'Incident Ricciardo aanleiding tot afschaffen grid girls'

'Incident Ricciardo aanleiding tot afschaffen grid girls'

Het Zwitserse Blick meldt dat de imposante boezem van de Amerikaanse grid girl Sharon Maffei de oorzaak is van het afschaffen van de grid girls in de Formule 1. Daniel Ricciardo kon na het zien van Sharon met haar enorme voorgevel zich niet meer herpakken.

Weet u het zich nog te herinneren? Daniel Ricciardo gaf verleden jaar na afloop van de Grand Prix in de Verenigde Staten toe het niet erg te vinden te zijn uitgevallen door een kapotte motor want hij stak toch al niet in een goede vorm. Navraag bij Red Bull destijds wat de Australiƫr hiermee precies bedoelde? Gaf de Oostenrijkse renstal toe dat Ricciardo zich niet meer goed kon concentreren na het zien van zijn grid girl met de big boobies. Red Bull en Daniel Ricciardo kennende waren de reacties natuurlijk als grap bedoeld.

Uiteindelijk is dit voorval ten oren gekomen bij de vrouw van Liberty Media-CEO Greg Maffei, en we weten allemaal dat vrouwen geen verstand hebben van mannenhumor, ze sprak er schande van en sommeerde haar man de sexy grid girls te verbieden.

Zo gezegd zo gedaan en de grid girls waren verbannen. Met dank aan Red Bull en Daniel Ricciardo.Thanks guys...NOT !

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer