Alonso: ’Vijfde plek min of meer verwacht’

Alonso: ’Vijfde plek min of meer verwacht’

Fernando Alonso scoorde zijn beste resultaat in de Formule 1 sinds 2016 door als vijfde te finishen voor Mclaren down under Australië.

De vijfde plek was voor Alonso zijn beste resultaat sinds de Grand Prix van de Verenigde Staten in 2016, de Spanjaard was niet overdreven verrast door het resultaat, "Ik denk dat het min of meer was verwacht," zei Alonso na afloop van de race. "We wisten dat we een sterk racetempo hadden, beter dan kwalificeren. We speelden een hoofdrol in enkele van de problemen die de anderen vandaag hadden.”

De ‘Spaanse samoerai’ hield Red Bull coureur Max Verstappen twintig ronden achter zich en verwacht dat er meer in het vat zit bij Mclaren. "Het zal zeker beter en beter gaan in de toekomst, er is veel potentieel in de auto dat nog moet worden ontgrendeld," besluit Fernando Alonso.

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer