Verstappen reed volledige race met schade

Verstappen reed volledige race met schade

Max Verstappen kende een ongelukkige start van het nieuwe seizoen. Tijdens de race spinde hij door schade aan zijn RB14 en kwam mede hierdoor niet verder dan de zesde plek.

Ondanks het teleurstellende resultaat, denkt de Red Bull coureur niet dat hem zelf veel te verwijten valt, zo verklaart hij na afloop van de race tegen Verstappen.nl “De start zelf was wel oké. Toen werd ik een beetje in de verkeerde hoek geduwd, waarbij Magnussen buitenom kwam. Dat kan gebeuren. Na vijf of zes ronden had ik opeens heel veel last van overstuur toen ik achter Magnussen zat. Er was iets van de auto afgebroken, ik geloof iets van de barge boards en aan de achterkant, waardoor ik in het midden van de bochten veel grip verloor. Vervolgens ging ik de eerste bocht in en toen brak de auto helemaal uit. Na een 360 graden spin kon ik doorrijden en daarbij had ik nog geluk dat ik niet meer posities verloor.”

Verstappen besluit: “Helaas horen dit soort wedstrijden er ook bij. Op naar de volgende.”

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer