Max Verstappen: ‘Ik ben het nieuwe Vettel-project van Red Bull’

Max Verstappen: ‘Ik ben het nieuwe Vettel-project van Red Bull’

In een interview met het Duitse Auto Bild zegt Verstappen dat hij het nieuwe Vettel-project is bij Red Bull Racing.

Red Bull-adviseur Helmut Marko wil van Max Verstappen de jongste Formule 1-kampioen ooit maken. "Ik ben zijn nieuwe project, waarmee hij het Vettel-verhaal wil herhalen en wereldkampioenschappen wil binnenhalen. Ik ben daar erg trots op en ik hoop dat we het samen redden en dat ik voor altijd zijn laatste mijlpaal zal blijven," zegt de 20-jarige Nederlander.

Met een wereldtitel dit jaar of volgend jaar kan Max Verstappen geschiedenis schrijven, daarmee zou hij Sebastian Vettel onttronen als jongste wereldkampioen ooit. De Heppenheimer was bij het behalen van zijn eerste wereldtitel 23 jaar oud, Verstappen wordt op 30 september 21 jaar jong.

"Ik weet dat Sebastian erg aan zijn records gehecht is. Voor mij zou het natuurlijk erg leuk zijn, maar records zijn niet per se de dingen die ik in het leven nodig heb. Als ik ooit maar wereldkampioen word, is het goed. Dat is voor mij het belangrijkste," aldus Verstappen.

Reacties

  • Jake Casspon
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etolor dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reageer